Ekoloogiset biohajoavat tuotteemme

Onhan maailma ja vihreät arvot yrityksellesi tärkeitä?
Erityisesti Sinulle olemme tuoneet valikoimiimme biohajoavat tuotteet, joiden ansiosta voimme yhdessä vastata maailman nykyisiin ongelmiin ekologisuus ja ympäristöystävällisyys edellä.

Biohajoavat kupit

  • BIO – Single Wall
    Paperikupit yhdellä seinällä sopivat kylmiin juomiin, esimerkiksi juoma-automaatteissa. Useita kokovaihtoehtoja: 180, 200, 300 ja 400ml.
  • BIO – Double Wall  *SUOSITUIN VAIHTOEHTOMME*
    Kaksi yhteen liimattua kerrosta paperia takaavat että sormet eivät pala kuumilla juomilla eikä tarvita useaa kuppia päällekkäin. Kolme kokovaihtoehtoa: 200, 300 ja 400ml.
  • BIO – Thermo Wall
    Lämpöseinällisen paperikupin kahden kerroksen väliin jäävä ilma eristetään PLE kerroksilla umpioon taaten parhaan kylmä/kuuma säilyvyyden. Kuppeja käytetään lämpimien juomien tarjontaan ravintoloissa, baareissa, leipomoissa ja hotelleissa jotka haluavat tarjota asiakkailleen korkealaatuista palvelua – luontoa kunnioittaen. Kolme kokovaihtoehtoa: 200, 300 ja 400ml.

Ekologisia kuppeja on saatavilla valkoisena tai haluamallasi painatuksella. Kysy myös CPLA- takeaway kansia (musta / valkoinen), biohajoavia paperipillejä ja koivupuisia sekoitustikkuja.

Minimitilausmäärä kupeilla: 1000 kpl.

PLA

PLA (polylaktidi) on biologisesti hajoava kestomuovi, jonka raaka-aine on 100 % uusiutuvaa. PLA valmistetaan tyypillisesti käyneestä kasvitärkkelyksestä kuten maissista, kassavasta, sokeriruo´osta tai sokerijuurikkaan massasta. PLA on läpinäkyvä materiaali joka kestää hyvin rasvoja.

green steps cups2go

CPLA (kristallisoitu polylaktidi) kestää korkeita lämpätiloja ilman että menettää muotonsa. Valmistamiseen ei ole käytetty uusiutumattomia luonnonvaroja kuten öljyä CPLA muovi voidaan kompostoida teollisesti, mutta ei maadu esimerkiksi takapihan kompostissa. Voidaan hävittää vaikkapa polttamalla.

100% fossiilivapaa muovi
Sopii täydellisesti kaikille elintarvikkeille
Poltettava energiajäte

Pyydä tarjous niin muokkaamme juuri Sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden!

Pyydä tarjous

Katso myös muita tuotteitamme:

Orgaaniset vetoketjuhupparit
Orgaaniset t-paidat
Orgaaninen kangaskassi

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLEMME JA SAA AJANKOHTAISIA ETUJASEURAA MEITÄ SOMESSA