Grafiikan toimitus

 

Painohinnasto

 

Toimitusajat

Grafiikan lähetys

1. Asiakas vastaa siitä, että tulostettavaksi lähetyt tiedostot vastaavat Cups2Go:n ilmoittamia teknisiä vaatimuksia.
2. Jos tulostettavat tiedostot eivät vastaa vaatimuksia, niiden korjaamisesta voidaan periä lisämaksu (20€ – 50€) per tiedosto.
3. Asiakas vastaa siitä että tiedostot toimitetaan selkeästi nimetyssä järjestyksessä käyttäen esimerkiksi WeTransfer -palvelua.
4. Asiakkaan halutessa varmistaa oikea tulostuslaatu, väri ja materiaali, tulee asiakkaan tilata tulostusnäyte. Asiakkaan hyväksyttyä tulostusnäyte, Cups2Go        aloittaa tilattujen tuotteiden valmistuksen. Tulostusnäytteestä voidaan periä erillinen maksu.
5. Jos tulostusnäytettä ei tilata, asiakas hyväksyy kaikki erot lopputuotteen tulostuksen värien, laadun, käytetyn tekniikan, painokoneen, materiaalin, musteen tyypin suhteen.
6. Tulostusnäytteen hyväksymällä asiakas hyväksyy tiedoston ja tilattujen tuotteiden valmistus voidaan aloittaa.

Vaatimukset grafiikalle

Painovalmiit CMYK värit
Tiedostot vektorimuodossa PDF, AI (ilman maskeja (mask) / tasoja (layer))

Painohinnasto vaatteille, silkkipaino

alle 50 tuotetta
1 väri 3,10€
2 väriä 3,60€
3 väriä 4,10€
4 väriä 4,60€
5 väri 5,10€
6 väri 5,60€
7 väri 6,10€
8 väri 6,60€
– Painotyön aloitus 40€ / väri
– Uusinta 32€ / väri
– Pussitus 0,50€ kpl
– PDF-vedos 25€
Värillisiin tekstiileihin lisätään pohjaväri eli yksi painoväri lisää.
Pyydä tarjous - cups2go.fi
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimitusajat

Pahvikupit

Standardi toimitusaika tilauksesta on noin 4 – 8 viikkoa. Kuitenkin tilauksen koko, toimituspaikkakunta, materiaali ja vuodenaika voivat vaikuttaa toimitusaikaan. Tuotteet toimitetaan toimitusosoitteeseen tai lähimpään Postin toimipisteeseen. Palvelun hinta on 25 € lähetyserä. Lähetyserä sisältää 1000 – 2000 kuppia, riippuen kupin tyypistä ja koosta. Isommat määrät toimitetaan eurolavoina. Toimitusaika ja -hinta vahvistetaan aina tilausvahvistuksella.

Kysy myös pikatoimitusta, toimitus jopa 7 – 14 arkipäivän sisällä.

Mainostekstiilit

Standardi toimitusaika tilauksesta on noin 7 – 10 arkipäivää. Kuitenkin tilauksen koko, toimituspaikkakunta, materiaali ja vuodenaika voivat vaikuttaa toimitusaikaan. Tuotteet toimitetaan UPS Standard palvelulla. Palvelun hinta on 27 € per paketti silloin kun paketin paino alittaa 30 kg ja pituus 2,5 metriä. Toimitusaika ja -hinta vahvistetaan aina tilausvahvistuksella.

Kysy tarvittaessa UPS Express palvelun hintaa.

Vaatteet

Standardi toimitusaika tilauksesta on noin 7 – 20 arkipäivää. Kuitenkin tilauksen koko, toimituspaikkakunta, materiaali ja vuodenaika voivat vaikuttaa toimitusaikaan. Tuotteet toimitetaan Postin pakettina. Palvelun hinta muodostuu paikkakunnan ja tilattavan määrän mukaan. Toimitusaika ja -hinta vahvistetaan aina tilausvahvistuksella.

LIITY SÄHKÖPOSTILISTALLEMME
JA SAA AJANKOHTAISIA ETUJASEURAA MEITÄ SOMESSA